Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ - Ανακοίνωση για υποβολή φυσικών φακέλων

Σας  ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 3995/974/Β2/08-08-2017 απόφαση, με την οποία τροποποιήθηκε η πρόσκληση υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης επιχειρηματικών σχεδίων στη Δράση  «Ενίσχυση Τουριστικών ΜΜΕ για τον εκσυγχρονισμό τους και την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών» του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)», ΕΣΠΑ 2014 – 2020, οι δυνητικοί δικαιούχοι οι οποίοι υπέβαλαν στο ΠΣΚΕ ηλεκτρονικά αιτήσεις χρηματοδότησης στη παρούσα δράση, θα πρέπει το αργότερο έως την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 να υποβάλουν τον φυσικό φάκελο υποψηφιότητας με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά του Παραρτήματος VI της Αναλυτικής Πρόσκλησης.

Ο φάκελος των δικαιολογητικών θα υποβληθεί στην έδρα του εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ, ανάλογα με την περιφέρεια υλοποίησης του επιχειρηματικού σχεδίου.

Επιπρόσθετα και προς διευκόλυνση των εμπλεκομένων στην διαδικασία υποβολής των φυσικών φακέλων, σας γνωρίζουμε ότι:

  • Δύναται οι Αναλυτικές Περιοδικές Δηλώσεις (ΑΠΔ) να υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή (cd).
  • Η υπεύθυνη δήλωση στοιχείων σχετικά με την ιδιότητα ΜΜΕ θα πρέπει να περιλαμβάνει και στοιχεία του έτους 2016.
  • Η υπεύθυνη δήλωση των επιδοτήσεων που έχει λάβει κατά το παρελθόν η επιχείρηση, θα πρέπει να περιλαμβάνει και στοιχεία για τυχόν επιδοτήσεις (εντάξεις) εντός του τρέχοντος έτους 2017.