Ενεργοποίηση του Τest Καταλληλότητας και Διαδικασία Αξιολόγησης για τη Δράση «ΝΕΟΦΥΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ»

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 20/09/16 είναι διαθέσιμο στο ΠΣΚΕ  (www.ependyseis.gr/mis)  το Test Καταλληλότητας, καθώς και η ενέργεια Αξιολόγησης των επενδυτικών προτάσεων της Δράσης  «Νεοφυής Επιχειρηματικότητα».

Η διαδικασία εξέτασης των αξιολογητών μέσω του Τest θα διαρκέσει από την Τρίτη 20/09/2016 με ώρα έναρξης 10:00 έως και τη Δευτέρα 26/09/2016 με ώρα λήξης 24:00.

Υπενθυμίζεται ότι κατόπιν της επιτυχούς ολοκλήρωσης του Τest,  θα πρέπει να αποσταλούν, αρχικά σκαναρισμένα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  η Υπεύθυνη Δήλωση που αφορά στην αποδοχή των όρων αξιολόγησης και τα ασυμβίβαστα των αξιολογητών, καθώς και η Σύμβασημεταξύ ΕΦΕΠΑΕ – Αξιολογητή, προκειμένου να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα αξιολόγησης προτάσεων. 

Τα πρωτότυπα έγγραφα της Σύμβασης και της Υ/Δ προσκομίζονται ή αποστέλλονται στη διεύθυνση Μιχαλακοπούλου 58 , Πάτρα ,  εντός δύο (2) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της ηλεκτρονικής αποστολής.

Οι αναλυτικές οδηγίες και το εκπαιδευτικό υλικό έχουν ήδη σταλεί ηλεκτρονικά (e-mail) σε όλους τους εν δυνάμει αξιολογητές.