ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ της Δράσης Ενίσχυση συνεργατικών σχηματισμών και Δικτυώσεων

Η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης (ΕΥΔ) της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» έχει προχωρήσει στην προδημοσίευση της δράσης «Ενίσχυση των αλυσίδων προστιθέμενης αξίας για τα προς διεθνοποίηση προϊόντα της Δυτικής Ελλάδας. Ενίσχυση συνεργατικών σχηματισμών και Δικτυώσεων».

Πρόκειται για μία δράση η οποία θα υλοποιηθεί με Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης τον ΕΦΕΠΑΕ και πιο συγκεκριμένα την Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος Πελοποννήσου Ηπείρου και Ιονίων Νήσων (ΔΕΠ).

Στα πλαίσια διαβούλευσης της εν λόγω Δράσης η ΕΥΔ του Ε.Π. της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον ΕΦΕΠΑΕ πραγματοποιεί:

Εκδήλωση Διαβούλευσης στην ισόγεια αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας (Τριών Ναυάρχων 40, στην Πάτρα) την Τετάρτη 17/07/2019 και ώρα 19:00.

Σκοπός της εν λόγω εκδήλωσης είναι να παρουσιαστεί η Προδημοσίευση της δράσης αλλά και να πραγματοποιηθεί εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τους όρους και τις προϋποθέσεις της εν λόγω δράσης, έτσι ώστε να ληφθούν υπόψη οι σχετικές υποδείξεις κατά τον σχεδιασμό του Οδηγού πριν την προκήρυξη της Δράσης.

Εδώ μπορείτε να βρείτε την προδημοσίευση της Δράσης:

http://www.pde.gov.gr/ependyseis/actions/clusters.html

https://diaxeiristiki.gr/index.php/espa-2014-2020/perifereiaka-epixeirisiaka-programmata-p-e-p/enisxysi-synergatikon-sximatismon-kai-diktyoseon

Επίσης στα πλαίσια της διαβούλευσης της Δράσης υπάρχει η δυνατότητα καταχώρησης των προτάσεων στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

http://www.pde.gov.gr/ependyseis/actions/clusters/consultation.html