Σύσκεψη Προέδρου ΕΦΕΠΑΕ Πλάτων Μαρλαφέκα με Αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών Νικόλαο Παπαθανάση

Διαδικτυακή σύσκεψη πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 21 Ιουνίου μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κου Νικόλαου Παπαθανάση, του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων – ΕΣΠΑ κου Δημήτριου Σκάλκου, του Ειδικού Γραμματέα Διαχείρισης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ & ΤΣ κου Γεώργιου Ζερβού, του Διοικητή της Ειδικής Υπηρεσίας του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» κου Πελοπίδα Καλλίρη, του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ κου Πλάτων Μαρλαφέκα και του Γενικού Διευθυντή του ΕΦΕΠΑΕ κου Αλέξανδρου Μακρή.

Αντικείμενο της συζήτησης αποτέλεσε ο προγραμματισμός ανάθεσης νέων έργων στον ΕΦΕΠΑΕ στο πλαίσιο της ΠΠ 2021-2027, καθώς και η διερεύνηση ενδεχόμενης διεύρυνσης των συνεργασιών του ΕΦΕΠΑΕ με στόχο την επέκταση του επιχειρησιακού αντικειμένου του. Ο Αν. Υπουργός κος Παπαθανάσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα απορρόφησης του ΕΣΠΑ 2014-2020, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή του ΕΦΕΠΑΕ, καθώς και για τη πρόοδο των εργασιών του στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2021-2027, εκφράζοντας την πρόθεση για τη συνέχιση αυτής της πετυχημένης συνεργασίας με το Υπουργείο.

Ο Πρόεδρος του ΕΦΕΠΑΕ κος Πλάτων Μαρλαφέκας ευχαρίστησε τον Αν. Υπουργό κο Παπαθανάση, το Γενικό Γραμματέα κο Σκάλκο, τον Ειδικό Γραμματέα κο Ζερβό και το Διοικητή του ΔΑΜ κο Καλλίρη για την στήριξη και εμπιστοσύνη τους προς τον ΕΦΕΠΑΕ, διαβεβαιώνοντας ότι η Διοίκηση και το προσωπικό του φορέα θα εξακολουθήσουν να συμβάλουν με κάθε δυνατό τρόπο στη βέλτιστη διαχείριση του έργου που έχει ανατεθεί, καθώς και σε οποιαδήποτε συνεργασία ζητηθεί στο μέλλον.