Κοπή πίτας & ΔΣ της Διαχειριστικής

Συνεδρίασε στις 26/02/2024 στην Πάτρα, το Διοικητικό Συμβούλιο της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΔΕΠ), εταίρου του ΕΦΕΠΑΕ  (Ενδιάμεσου Φορέα του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επιχειρηματικότητα – Ανταγωνιστικότητα) έπειτα από πρόσκληση του Προέδρου του ΕΦΕΠΑΕ, της ΔΕΠ και Προέδρου του Επιμελητηρίου Αχαΐας, κ. Πλάτων Μαρλαφέκα.

Στη συνεδρίαση τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο κ. Πλάτων Μαρλαφέκα και από την Γενική Διευθύντρια κ. Μάγδα Πετροπούλου, για την υλοποίηση, τόσο του ΕΣΠΑ 2014-2020, όσο και της νέας προγραμματικής περιόδου 2021-2027.

Αξίζει  να σημειωθεί πως στην τακτική συνέλευση της ΔΕΠ, στην οποία συμμετείχαν το Διοικητικό Συμβούλιο και τα στελέχη του φορέα, προηγήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την ευχή όλων, τα καλά αποτελέσματα να συνεχιστούν και την επόμενη χρονιά.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Αντιπεριφερειάρχη Επιχειρηματικότητας, Έρευνας & Καινοτομίας της Περιφέρειας Δυτ. Ελλάδας κ. Τάκη Παπαδόπουλου.

Στη χθεσινή συνεδρίαση δια ζώσης έλαβαν μέρος  οι κ.κ.: Γκολομάζος Ιωάννης (Πρόεδρος επιμελητήριου Άρτας και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΔΕΠ),  Σκιαδαρέσης Σωτήριος (Πρόεδρος επιμελητήριου Λευκάδας και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ της ΔΕΠ), Τσιχριτζής Παναγιώτης  (Πρόεδρος επιμελητήριου Αιτωλοακαρνανίας) ,Δανούσης Μανώλης (εκπρόσωπος επιμελητήριο Αργολίδας), Πάσχος Αλέξανδρος (Πρόεδρος επιμελητήριου Θεσπρωτίας), Κουκουλάκης Σωτήριος (εκπρόσωπος επιμελητήριου Κορίνθου), Λασκαράτος Γεώργιος (εκπρόσωπος επιμελητήριου Κεφαλονιάς), (εκπρόσωπος επιμελητήριου Κέρκυρας), Μάγδα Πετροπούλου (Γενική Διευθύντρια Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων). Ενώ, μέσω της πλατφόρμας Zoom το  Δ.Σ παρακολούθησαν οι κ.κ. Αθανασιάδης Βασίλης (εκπρόσωπος Επιμελητηρίου Αρκαδίας), Νικολούτσος Κων/νος (Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ηλείας), Τσακανίκας Νικόλαος (εκπρόσωπος Επιμελητηρίου Ιωαννίνων), Αθανασιάδης Ηλίας (εκπρόσωπος Επιμελητηρίου Λακωνίας), Μπούρης Ιωάννης – Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πρέβεζας).

pita ds 2024 1

pita ds 2024 2