Συμμετοχή της Διαχειριστικής στην "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2019"

Στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2019 συμμετέχει η «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων»,  που πραγματοποιείται στην ΒΙ.ΠΕ. της Τρίπολης Αρκαδίας , στο κτίριο ΓΕΑ ΑΕ.   από τις 13 Νοεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και την 17 Νοεμβρίου.

Εκπρόσωποι της Διαχειριστικής βρίσκονται στο περίπτερο Νο 68, με σκοπό πάντα την ενημέρωση των υποψήφιων επενδυτών για τις ανοικτές δράσεις του ΕΠΑνΕΚ, καθώς και για την εξέλιξη των δράσεων που βρίσκονται ήδη στο στάδιο της Υλοποίησης.

Η Πελοπόννησος Expo καθιερώνεται ως μια από τις Εκθέσεις σταθμούς της Ελλάδας στην οποία στόχος είναι να συμμετέχουν πανελλαδικές επιχειρήσεις να δημιουργηθούν εμπορικές συμφωνίες μεταξύ εκθετών και επισκεπτών, να αναπτυχθούν νέες επαγγελματικές επαφές με στόχο την εξωστρέφεια μέσω των B2B εμπορικών συναντήσεων και να αποτελέσει μια έκθεση μέσω της οποίας θα ενημερωθούν επισκέπτες και συμμετέχοντες από τις παράλληλες ενημερωτικές εκδηλώσεις & τις ημερίδες της Έκθεσης.

Η θεματολογία της Έκθεσης εμπλουτίζεται επίσης, με ειδικά αφιερώματα & εκδηλώσεις για τον Τουρισμό και τον Αγροδιατροφικό τομέα.

Τομείς Έκθεσης:

  • Τρόφιμα – Ποτά
  • Οικιακός – Επαγγελματικός Εξοπλισμός – Δόμηση
  • Ενέργεια – Τεχνολογία Περιβάλλοντος- Εναλλακτικές Μορφές Ενέργειας
  • Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης – Διαφήμιση – Πληροφορική
  • Οικογένεια – Παιδί – Εκπαίδευση – Γυναικεία Ομορφιά
  • Αυτοκίνητο – Μοτοσικλέτα – Αξεσουάρ

Η έκθεση θα είναι ανοικτή τις καθημέρινες από τις 16:00 έως τις 22:00 και το σαββατοκύριακο από τις 10:00 έως τις 22:00.