Δελτία Τύπου-Δημοσιεύσεις

Επιστολή του Προέδρου κ. Πλάτων Μαρλαφέρκα για παράταση των Δράσεων Ψηφιακό Άλμα & Ψηφιακό Βήμα

Με την παρούσα αναφερόμαστε στα προγράμματα με τίτλο «Ψηφιακό Βήμα» και «Ψηφιακό Άλμα» που έχουν προκηρυχτεί από το Υπουργείο σας και ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης ορίζεται η Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2018.

Ο σχεδιασμός αυτών των προγραμμάτων με στόχο την ψηφιακή υποστήριξη και ενίσχυση των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων είναι σε απόλυτα θετική κατεύθυνση και εκφράζεται σημαντικό ενδιαφέρον.

Όμως  θέλουμε να επισημάνουμε  πως καθώς μεσολάβησε το διάστημα του Αυγούστου και πολλές επιχειρήσεις δεν προετοιμάστηκαν κατάλληλα για την υποβολή των αιτημάτων, χρειάζεται από την πλευρά σας να δοθεί παράταση, ώστε να υπάρξει πολύ καλή προετοιμασία και μεγαλύτερη συμμετοχή.

Στα πλαίσια αυτά, παρακαλούμε και προτείνουμε να εξετάσετε την δυνατότητα παράτασης της ημερομηνίας υποβολής των αιτήσεων τουλάχιστον μέχρι την 15η Νοεμβρίου 2018.

Είμαστε  απολύτως βέβαιοι ότι αυτή η παράταση θα ωφελήσει το σύνολο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που ενδιαφέρονται να εκσυγχρονισθούν, που είναι και στόχος του Επιμελητηρίου μας.

Open menu
Με την χρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαικής Ένωσης - Ευρωπαικό ταμείο περιφερειακής ανάπτυξης
© 2016 Diaxeiristiki. All Rights Reserved. Designed By Dynacomp