Συμμετοχή της Διαχειριστικής στην "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017"

Στην ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017 συμμετέχει η «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων»,  που πραγματοποιείται από τις 27 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει  –μέχρι την  1η  Οκτωβρίου 2017, στο Άργος.  

Εκπρόσωποι της Διαχειριστικής βρίσκονται στο περίπτερο του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης με σκοπό πάντα την ενημέρωση των υποψήφιων επενδυτών για τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ που αναμένονται να προκηρυχθούν, σύμφωνα με το προγραμματισμό του Υπουργείου.

Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO 2017 είναι η σημαντικότερη Έκθεση της Πελοποννήσου, καθώς προβάλλει την καινοτομία, την εξωστρέφεια, την ενεργητικότητα της Ελληνικής Επιχείρησης και προάγει την εμπορική ανταγωνιστικότητα. Η Πελοπόννησος EXPO 2017 αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη σύγχρονη επιχειρηματικότητα , φιλοξενώντας επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα, εξοπλισμού επιχειρήσεων και κατοικίας , παραγωγικών κλάδων, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και επιχειρήσεων τουριστικής φυσιογνωμίας προσδοκώντας έτσι να αποτελέσει τόπο συνάντησης των επισκεπτών, των φορέων και των επιχειρήσεων. Σκοπός της έκθεσης είναι να στηρίξει τον επιχειρηματία της Πελοποννήσου, προκειμένου να προβάλλει και να προωθήσει τα προϊόντα του και ταυτόχρονα να του δώσει την ευκαιρία να ενημερωθεί για νέες συνεργασίες και νέες αγορές.

Η διοργάνωση της ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΕΧΡΟ 2017 με την συνεργασία πλήθους φορέων. Ο αγιασμός της Έκθεσης πραγματοποιήθηκε την πρώτη ημέρα της λειτουργίας της με τον χαιρετισμό του  οικοδεσπότη και Προέδρου του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ.Φώτη Δαμούλου,  κατόπιν χαιρέτησαν  οι πρόεδροι των Επιμελητηρίων Αρκαδίας κ.Γιάννης Μπουντρούκας, Ηλείας κ.Κωνσταντίνος Νικολούτσος, Κορινθίας κ.Βασίλης Νανόπουλος, Λακωνίας κ.Βασιλική  Δερτιλή, Μεσσηνίας κ.Δημήτρης Μανιάτης, καθώς και ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου Αχαΐας και Πρόεδρος της Διαχειριστικής κ. Πλάτωνας Μαρλαφέκας.

Ακολούθησαν ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Δ.  Παπαδημητρίου, ο βουλευτής Αργολίδας κ.Γ. Ανδριανός, η κ. Φώφη Γεννηματα καθώς και ο κ. Βασίλης Λεβέντης. Η κ.Κατερίνα Μπόμπου από τους ΑΝΕΛ, οι Δήμαρχοι Άργους Μυκηνών κ.Δ. Καμπόσος, Ναυπλίου κ.Δ. Κωστούρος, Επιδαύρου κ.Κ. Γκάτζιος και ο Βουλευτής κ.Γιάννης Γκιόλας, ο π. υπουργός κ.Γ. Μανιάτης, ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας κ. Κωνστντίνος Μίχαλος , ο Πρόεδρος της ΓΕΣΕΒΕΕ κ. Γ. Καββαθάς, ο Πρόεδρος της Εταιρίας Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου κ. Χ. Στάικος, ενώ τον κύκλο των ομιλιών έκλεισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Τατούλης.

Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Κυριακή  01 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 22:00