Η Διαχειριστική έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Παρουσία του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Αχαΐας και των στελεχών της έκοψε σε αισιόδοξο κλίμα την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα της η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, στις 30 Ιανουαρίου στην κεντρική αίθουσα του Επιμελητηρίου Αχαΐας.

Η Διευθύντρια του Φορέα κ.Μάγδα Πετροπούλου ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου για το έργο της Διαχειριστικής και την αποτελεσματικότητα στην πράξη, με στοιχεία ανά Περιφέρεια της γεωγραφικής εμβέλειας που εξυπηρετεί, ενώ εστίασε σε στοιχεία του Νομού Αχαΐας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Επιπλέον, αναφέρθηκε στις δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑΝΕΚ) με στόχο την συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Φορέα και απώτερο σκοπό την μέγιστη εξυπηρέτηση του επιχειρηματία.

Ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής κ.Πλάτωνας Μαρλαφέκας ευχαρίστησε τα στελέχη του Φορέα για την αποτελεσματική προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά, ευχόμενος να συνεχιστεί η επιτυχημένη υλοποίηση των προγραμμάτων της νέας προγραμματικής περιόδου 2014-2020.