Ομιλία στελέχους της Διαχειριστικής στο Startup Europe Comes to Universities

Με αφορμή την πρωτοβουλία Startup Europe Comes to Universities, η “Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων” συμμετείχε στην εκδήλωση που διοργάνωσε το ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας μέσω του Γραφείου Μεταφοράς Τεχνολογίας, τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου και ώρα 9π.μ. που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτ.Ελλάδας.

Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν οι περιφερειακές στρατηγικές για την επιχειρηματικότητα καθώς και οι ευκαιρίες υποστήριξης και ανάπτυξης επιχειρήσεων μέσα από τοποθετήσεις εκπροσώπων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδας, της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και του Ελληνικού Συνδέσμου Νέων Επιχειρηματιών Δυτικής Ελλάδας.

Εκ μέρους της Διαχειριστικής, ο κ.Βασίλης Αϊβαλής παρουσίασε τις επιχειρηματικές λύσεις που δόθηκαν σε νέους και υφιστάμενους επιχειρηματίες μέσω της προγραμματικής περιόδου 2007-2013 από τον Φορέα μας , καθώς και τις προοπτικές που δίνουν οι ενισχύσεις του Νέου ΕΣΠΑ στην νέα Προγραμματική Περίοδο 2014-2020.