Η Διαχειριστική έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Την αισιοδοξία του για την επιτυχή υλοποίηση των προγραμμάτων της νέας προγραμματικής περιόδου από τον ΕΦΕΠΑΕ εξέφρασε ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής Πλάτωνας Μαρλαφέκας, κατά την 140η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 01 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 6.30μ.μ., στην Πάτρα.

Ο κ.Μαρλαφέκας ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την χρονική διάρκεια του έργου του ΕΦΕΠΑΕ/ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ για την τρέχουσα προγραμματική περίοδο και τον επιτυχημένο απολογισμό των προγραμμάτων που διαχειρίζεται ο Φορέας.

Επιπλέον, αναφέρθηκε στην προκήρυξη επιλογής του νέου Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης κρατικών ενισχύσεων για το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Ανταγωνιστικότητα-Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑΝΕΚ) που ξεκίνησε στις 15 Δεκεμβρίου 2015 και έληξε στις 29 Ιανουαρίου 2016 καθώς ο ΕΦΕΠΑΕ ήταν ο μοναδικός Φορέας που κατέθεσε πρόταση.

Στη συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ. και τα στελέχη της Διαχειριστικής έκοψαν σε αισιόδοξο  κλίμα την καθιερωμένη Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους ευχόμενοι να συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του Φορέα με απώτερο σκοπό την μέγιστη εξυπηρέτηση του επιχειρηματία ενώ ο κ.Μαρλαφέκας από την πλευρά του ευχαρίστησε τα στελέχη του Φορέα για την αποτελεσματική προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά.