19ο Forum Ανάπτυξης - Παρουσίαση Καλών Πρακτικών

Υποψήφιοι επενδυτές και επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν το περίπτερο της «Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων», όπου συμμετείχε στο 19ο Forum Ανάπτυξης/Money Show Πάτρας με θέμα «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ» στις 12 & 13 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ».

Η Διαχειριστική με στόχο πάντα την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, πραγματοποίησε εκδήλωση τηνΚυριακή 13 Νοεμβρίου με θέμα “ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ”.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι καλές πρακτικές από στελέχη επιχειρήσεων που έχουν ολοκληρώσει επιτυχημένα προγράμματα ΕΣΠΑ, αποτυπώνοντας την εμπειρία τους κατά την υλοποίηση και τη βοήθεια που τους παρείχε στην ανάπτυξη και βιωσιμότητα της επιχείρηση τους.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στυλιανός Κουτρουμπίνας (Ιδρυτικό Μέλος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας υψηλής τεχνολογίας MEAZON Α.Ε.) και ο κ. Δημόπουλος Δημήτριος (Πολιτικός Μηχανικός – Πιστοποιημένος σχεδιαστής παθητικών κτιρίων από το P.H.I.) παρουσίασαν το πρωτοποριακό και καινοτόμο έργο τους, το οποίο αποτελεί παράδειγμα υγιούς επιχειρηματικότητας, ενώ εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους και την ικανοποίησή τους από αυτή τη πορεία, μη παραλείποντας την γραφειοκρατία που επιτυχώς ξεπεράστηκε.

Στην πορεία της εκδήλωσης το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τα Προγράμματα ΕΣΠΑ 2014-2020  που είναι ήδη σε υλοποίηση και που αναμένεται να προκηρυχθεί ο Β΄ κύκλος στο προσεχές διάστημα.

Χαιρετισμό απευθύνει η κ. Μάγδα Πετροπούλου -Γενική Διευθύντρια Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων, όπου μεταξύ άλλων τόνισε ότι «Τα αποτελέσματα μας δικαιώνουν και μας κάνουν να αισθανόμαστε υπερήφανοι.  

Η Διαχειριστική καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια με στόχο την ενίσχυση του ανταγωνισμού των επιχειρήσεων, δίνοντας έμφαση στην καινοτομία με στόχο την ανάπτυξη». Η κ.Πετροπούλου ενημέρωσε ότι τα επίσημα αποτελέσματα από την υλοποίηση των προγραμμάτων θα παρουσιαστούν σ’ έναν μήνα όπου θα γίνει ο επίσημος απολογισμός.

Στην εκδήλωση παρευρέθη ο Πρόεδρος της Διαχειριστικής και Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας κ.Πλάτωνας Μαρλαφέκας

φωτογραφικό υλικό