Η "Αποτελεσματικότητα στην πράξη" στο 19ο Forum Ανάπτυξης - Money Show Πάτρας

Στο 19ο Forum Ανάπτυξης/Money Show Πάτρας θα συμμετέχει με δικό της περίπτερο η «Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων» όπου θα πραγματοποιηθεί 12&13 Νοεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ».

Θέμα του αναπτυξιακού πολυσυνεδρίου/έκθεση είναι «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΑΝΤΟΥ» και φιλοδοξεί και φέτος να ανοίξει νέους δρόμους προοπτικής στη Δυτική Ελλάδα. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί Αγιασμός από τον σεβ.Μητροπολίτη Πατρών κ.κ Χρυσόστομο –  Εγκαίνια.

Με κεντρικό στόχο την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα 18:00-20:00 θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Φορέα με θέμα "ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ". 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι καλές πρακτικές από στελέχη επιχειρήσεων που έχουν ολοκληρώσει επιτυχημένα προγράμματα ΕΣΠΑ, καθώς θα αποτυπώσουν την εμπειρία τους μέσα από την διαδρομή αυτή για τυχόν προβλήματα που ίσως αντιμετώπισαν κατά την υλοποίηση, τη λύση και τη βοήθεια που τους παρείχε στην ανάπτυξη και βιωσιμότητα της επιχείρηση τους.

Στην πορεία της εκδήλωσης, στελέχη του Φορέα θα ενημερώσουν για τα Προγράμματα ΕΣΠΑ που είναι ήδη σε υλοποίηση, ενώ αναμένεται να προκηρυχθούν στο προσεχές διάστημα ο Β΄ κύκλος των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ 2014-2020.  

Χαιρετισμό θα απευθύνει η κ.Μάγδα Πετροπούλου - Γενική Διευθύντρια Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδας, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων.

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: 10:00-22:00.